tiistai 3. kesäkuuta 2014

Raaka mustikkakakku

Joku viisas on joskus sanonut, että kaikki se mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös huolella. Tämän kakun kohdalla se on hyvin helppoa! Taisin tosin ehkä laittaa hippasen liikaa nestettä pohjaan, joten kakkuni jäi ehkä hieman liian kosteaksi. 

No, ensi kerralla ei enää tarvitse laittaa yhtään ylimääräsitä nestettä, sillä uusi ihana superblenderini jaksaa pyörittää massaa kuin massaa ilman nestettäkin <3 Ostin nimittäin viimein Kenwoodini tilalle kauan haaveilemani VitaMixin :)



Raaka mustikkakakku

Pohja

5 dl manteleita
2 dl liotettuja kuivattuja kivettömiä taateleita
1/2 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljajauhetta
1 tl kanelia
ripaus ruususuolaa
(vettä)

Täyte

1/2 L mustikoita
3 dl cashewpähkinöitä (liotettuna väh. 30 min)
2 dl mantelijauhoja
3-4 rkl psylliumkuitua
1 tl vaniljauutetta tai 2 tl vaniljajauhetta
yhden sitruunan mehu
3 rkl baobab-jauhetta
2-3 rkl hunajaa
ripaus ruususuolaa
1-2 dl sulatettua kookosöljyä 
kauramaitoa


Valmista ensin pohja blendaamalla kaikki aineet keskenään. Sekoita sitten blenderissä täyte ja kaada pohjan päälle. Pidä pakastimessa yön yli ja nosta huoneenlämpöön noin tuntia ennen tarjoilua. Koristele esimerkiksi raakakaakaonibseillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat piristää päivääni, kommentoi :)